Menü
Sepetim

İş Dünyası RSS Feed

29 Oct Sosyal Sorumluluk Projeleriyle İş Dünyasında Fark Yaratmak
admin 0 813
Sosyal Sorumluluk Projeleriyle İş Dünyasında Fark YaratmakGiriş:Sosyal sorumluluk projeleri, sadece iş dünyasında değil, toplumun genelinde büyük bir etki yaratmaktadır. İşletmelerin kar amacının ötesine geçerek toplumları iyileştirme ve sürdürülebil..
12 Apr 2023 İş Trendi
admin 0 1830
YENİ NORMLARDA İŞLETMELER NASIL AYAKTA KALABİLİR ?Covid-19 salgını dünya genelinde işletmeler için büyük bir zorluk haline geldi. Salgın, birçok işletmenin faaliyetlerini durdurmasına, işlerini kaybetmesine veya kapısına kilit vurmasına neden oldu. A..
03 Aug YERLİ ÜRETİMİN ÖNEMİ
admin 0 1562
YERLİ ÜRETİMİN ÖNEMİ      Yerli üretim, malın fiziki olarak Türkiye’de üretilmesidir. Ürünün işlerliğinin Türkiye garantisinde olması, malın üretme üretmeme kararının tamamen Türklere ait olduğu şeklinde tanımlayabiliriz. Yani ürünün anahtarının kimd..
01 Jul CE SERTİFİKASYONU NEDİR ?
0 1426
CE, Conformite Europénne ( Avrupa Uyumlu ) kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Üreticinin garanti beyanı ve bir anlamda ürünün kimliğidir. CE işareti 1985 yılında Yeni Yaklaşım Politikası kapsamında hazırlanan direktiflere uygunluğu değerlen..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)